Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Hotel

Wilt u of willen uw gasten heerlijk ontspannen midden in de Bollenstreek, zonder betaald parkeren? 

Wij beschikken over 7 ruime comfortabele hotelkamers met douche & toilet. Vanuit ons hotel heeft u zeer veel mogelijkheden om van uw verblijf een mooie herinnering te maken.

Onze ruime kamers kosten € 60,00 per nacht excl. ontbijt.  

Voor het reserveren van een kamer kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0252 – 211483.

 

Bezienswaardigheden

Ons hotel ligt erg centraal, waardoor u prachtige bezienswaardigheden kunt bezoeken.

 

Uniek in Nederland is onze kerk, een schitterend gebouw waar als enige plek in Nederland de Katholieke kerk en de Protestante kerk aan elkaar gebouwd zijn. Vanuit ons hotel kunt u onze kerken zien liggen. Op loopafstand, 200 meter, vindt u het geboortehuis van Boerhaave. Een bezoek aan deze mooie tuin is zeker de moeite waard! 

 

In september vinden in Voorhout de najaarsfeesten plaats. Solex race, tandemrace, oud Hollandse spellen, braderie, live bands etc.

 

Komt u voor ons jaarlijks prachtige bloemencorso of om onze prachtige bloemenvelden te zien? Uniek bij ons is dat u de corso vanuit uw hotelkamer voorbij kunt zien rijden! Een schitterende weg brengt u per fiets, auto zo naar de Keukenhof. 

 

Het treinstation ligt op 400 meter afstand. Hierdoor bent u in slechts 5 minuten in Leiden, in 19 minuten in Haarlem en in 21 minuten in Den Haag. 

 

Vanuit ons hotel zijn er diverse fietsroutes door de Bollenstreek. Binnen 15 minuten kunt u onze mooie kust bewonderen in Noordwijk Zee, maar u kunt ook heerlijk uitwaaien aan onze mooie Kagerplassen (Warmond). Wilt u een mooie rondvaart maken over de Kagerplassen? Opstapplaatsen zijn zowel in Noordwijk als Warmond in korte tijd bereikbaar. 

 

De bus naar Schiphol, Noordwijk (Binnen & Zee), Sassenheim, Lisse stopt op 200 meter van ons hotel.

.

×