Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Vacature Floormanager

 

Vacature Floormanager (32 uur / fulltime)

 

Wie zijn wij?

Onze gasten zijn van harte welkom voor een drankje, een hapje, feest, evenement en/of voor een geheel verzorgd arrangement met hotelovernachting. Gemoedelijkheid, gastvrijheid, samen met de juiste service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Geen dag is bij ons het zelfde.

 

Onze bar/restaurant nodigt uit voor heerlijk te genieten van ons ruime assortiment speciaalbieren en wisselende gerechten. In onze feestzaal organiseren wij zeer diverse feesten, diners, partijen, bijeenkomsten en evenementen. Geen dag is bij ons het zelfde.

 

Trots kunnen wij melden wij door onze huisbrouwer Hertog Jan zijn geselecteerd als ambassadeur Bollenstreek. Slechts 26 cafe’s in Nederland zijn geselecteerd. Als Hertog Jan iets bijzonders onderneemt, een nieuw speciaalbier introduceert of evenementen organiseren, dan doen ze dat graag in deze cafés. Daarnaast hebben de cafe’s nauw contact met elkaar en organiseren wij landelijke Hertog Jan acties.

 

Wat verwachten wij van jou?

Als leidinggevende ben je het aanspreekpunt van zowel de gast als het personeel. Voor ons is het zeer belangrijk dat er met onze gasten op een juiste wijze wordt gecommuniceerd. Je kunt je medewerkers op zo’n manier sturen dat ze het beste uit zichzelf halen, maar ook het beste uit ons bedrijf halen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van personeel, werkt op de werkvloer mee en zorgt dat onze gasten, op de juiste wijze, met een tevreden gevoel naar huis gaan.

 

Wij verwachten een actieve bijdrage bij het organiseren van evenementen. Je hebt een passie voor speciaal bier en levert een actieve bijdrage in de inkoop hiervan. Je kunt goed omgaan met geautomatiseerde systemen, kunt goed plannen, organiseren en beschikt over cijfermatig inzicht. Daarnaast verwachten wij van jou een nauwe samenwerking met het management.

 

Wie ben jij?

Je hebt een relevantie afgeronde MBO-opleiding (MHS of vergelijkbaar) aangevuld me enkele jaren leidinggevende ervaring in de horeca of je hebt net de HHS of vergelijkbare HBO opleiding afgerond en je hebt leidinggevende kwaliteiten (en ambities!). Je bent flexibel, wilt met ons bedrijf meegroeien en wilt daar ook echt voor gaan. Je hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je bent leergierig, respresentatief en ambitieus en wilt echt samen met ons groeien en leren! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Wat kun je van ons verwachten!

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie waarin we van jou een creatieve inbreng verwachten. Je bent minimaal 1 weekenddag (vrijdag/zaterdag of zondag) vrij.  Je bent kerstavond, 1 kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag vrij.  Bij ons is het geen enkel probleem om 2 of 3 aan één gesloten weken in de zomer vakantie op te nemen.

 

Wil jij deze uitdaging samen met ons aangaan? Dan kun je voor deze vacature een motivatiebrief en CV sturen naar Hein en Jolanda Veenhof, Herenstraat 57, 2215 KE Voorhout. Email adres personeel @ boerhaave-voorhout.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

×