Onze openingstijden in juli zijn :

Woensdag t/m zondag vanaf 13.00 uur. Tussen 13.00 – 15.00 uur kunnen jullie gezellig lunchen bij ons en aansluitend borrelen en lekker eten.

Op ons terras kunnen we gelukkig een redelijk aantal gasten ontvangen, daarbij mogen wij 4 weken op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 18.00 – 23.00 uur een ruimer terras neerzetten. Voor het bezoeken van het terras is wel het weer allesbepalend. Ons terras hebben wij voorzien van windschermen, extra sfeer en nieuwe parasols.

Wij mogen vanaf juli weer meer gasten ontvangen. nog steeds max 2 naast elkaar en daarna 1 1/2 meter ertussen, maar wij zijn creatief met tafels.

Wij hebben ruim voldoende tafels voor 4 vrienden. Onze hele zaak is geopend en daardoor kunnen wij iedereen zijn ruimte waarborgen.

Wij vragen jullie voor binnen vooraf te reserveren, dit kan trouwens heel simpel kan. Een belletje of gewoon even aan ons vragen is al voldoende. Wij stellen het op prijs als jullie een klein beetje met ons mee willen denken. Willen jullie vroeg eten en hebben jullie daarna andere plannen? Help ons door na de middagborrel vanaf 17.00 tot 18.50 te komen eten. Wil je gezellig een avondje uit? Kom dan gezellig tussen 19.00 tot 21.00 dineren. Uiteraard is het dan mogelijk gelijk voor de borrel te reserveren.

Voorafgaand aan jullie bezoek, zijn wij verplicht een aantal gezondheidsvragen te stellen . Voor ieders veiligheid verzoeken wij jullie die vragen serieus te nemen. Heeft u koorts of heeft u last van verkoudheidsklachten, dan vragen wij u een andere keer terug te komen.

Wellicht een klein beetje anders, maar met elkaar houden we de horeca gezellig & open!

Tot snel !

Hein, Jolanda, Arjen, Melanie, Joeri, Stijn, Annick, Patty, Lieke, Lisa, Sacha, Catrin, Esther, Robin, Frenk, Lisandro en Wouter!