Beste gasten,

Per 1 juni 12.00 uur mogen wij weer openen.

Wat zijn wij blij om jullie weer te mogen ontvangen en we kunnen niet wachten om weer aan de slag te mogen. We mogen uitsluitend open met de opgelegde regels vanuit de overheid. Uiteraard houden wij ons hieraan en is onze zaak opnieuw ingericht voor de 1,5 meter regel. Geen zorgen onze sfeer en gezelligheid is gebleven!

We gaan vanaf 1 juni eerder open, binnenkort onze verruimde openingstijden en lunch tijden!

Op ons terras kunnen we gelukkig een redelijk aantal gasten ontvangen, daarbij zijn wij als horeca Voorhout met de gemeente in gesprek om op bepaalde dagen een ruimer terras te mogen neer zetten. Voor het bezoeken van het terras is wel het weer allesbepalend. Ons terras hebben wij voorzien van windschermen, extra gezelligheid en met minder wind op het terras.

Voor een tafel binnen is het verplicht vooraf te reserveren. Hiervoor geldt voor juni dat er maximaal 30 personen maximaal in de zaak aanwezig mogen zijn. Wonen jullie op 1 adres kom gezellig samen. Jullie mogen met het hele gezin aan 1 tafel plaatsnemen. Wonen jullie niet op 1 adres? Maximaal 2 personen per tafel. Ook hebben we een beperkt aantal tafels voor vrienden met 1 1/2 meter er tussen. Wij hebben onze hele zaak geopend en daardoor kunnen wij iedereen zijn ruimte waarborgen.

Voor reserveringen binnen, gaan wij werken in tijdsblokken. Graag verzoeken wij jullie om het diner te reserveren na de middagborrel vanaf 17.00 tot 19.00 en 19.00 tot 21.00 voor de avond borrel. Een volledige avond uit? Uiteraard is het mogelijk meerdere tijdsblokken te reserveren. Binnenkort kunnen jullie ook bij ons reserveren voor een gezellige lunch!

Vooraf gaande aan jullie bezoek, zijn wij verplicht een aantal gezondheidsvragen te stellen . Voor ieders veiligheid verzoeken wij jullie die vragen serieus te nemen. Heeft u koorts of heeft u last van verkoudheidsklachten, dan vragen wij u een andere keer terug te komen.

Wellicht een klein beetje anders, maar met elkaar houden we de horeca gezellig & open!

Tot snel !

Hein, Jolanda, Arjen, Melanie, Joeri, Stijn, Annick, Patty, Lieke, Lisa, Sacha, Catrin, Esther, Robin, Frenk, Lisandro en Wouter!