Onze feestzaal

Liefdesgeluk vieren tijdens een trouwreceptie, of uw jubileum- of themafeest organiseren? Boerhaave biedt u de perfecte locatie!

Onze feestzaal biedt diverse mogelijkheden voor complete feesten, partijen en bijzondere gelegenheden. Ook voor condoleances kunt u bij ons terecht. Onze zaal is gemakkelijk aan te passen naar de geschikte ruimte en indeling voor de grootte van uw gezelschap. Onze feestzaal heeft een eigen ingang los van ons restaurant en café, aparte toiletruimtes en grenst aan ons terras. Hiermee kunt u bij mooi weer uiteraard gebruik van maken. Dankzij alle mogelijkheden en de flexibele inzet van alle medewerkers, is uw evenement bij ons in goede handen.

Wilt u aan mooi gedekte ronde tafels dineren? Bij ons kunt u met gezelschappen tot 250 personen in onze zaal terecht. Per tafel kunt u met gezelschappen tot 10 personen aan tafels dineren. Onze hoogste prioriteit is dat uw feest, partij of gelegenheid een bijzonder moment is waar u zeer tevreden op terug kunt kijken. Onze buffetten, koffietafels, lunches, borrel en overige services passen wij graag aan, zodat het aansluit op het beeld wat u voor ogen hebt.

Aangezien wij graag ieder feest op maat aanpassen, kunt u de prijzen niet terugvinden op onze website. Bent u benieuwd naar alles wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om uw wensen en ideeën te bespreken.

Extra optie voor onze zaal: Graag bespreken wij met u de mogelijkheid voor een DJ incl. licht, geluid en luxe dj booth of een volledige band.

Reserveren