Bezienswaardigheden

Ons centraal gelegen Hotel Café Restaurant dient als de perfecte uitvalsbasis om vele bezienswaardigheden te bezoeken.

De kerk in Voorhout is uniek in Nederland, een schitterend gebouw waar als enige plek in Nederland de Katholieke kerk en de Protestante kerk aan elkaar gebouwd zijn. Vanuit ons hotel heeft u uitzicht op deze kerken.

Op een loopafstand van 200 meter vindt u het geboortehuis van Boerhaave. Een bezoek aan deze fenomenale tuin is zeker de moeite waard!

In september vinden in Voorhout de najaarsfeesten plaats. Hierbij horen onder meer de solex race, tandemrace, oud Hollandse spellen, een braderie en meerdere live bands. Een zeer gezellige tijd om langs te komen.

Komt u voor ons jaarlijks uitmuntende bloemencorso of om onze prachtige bloemenvelden te bewonderen?  Dan bent u bij ons aan het goede adres! Vanuit ons hotel kunt u de corso voorbij zien rijden. De route van de corso loopt voor Boerhaave langs.  Een schitterende weg leidt u per fiets of auto zo naar het Keukenhof.

De Bollenstreek bevat diverse fietsroutes. Binnen 15 minuten kunt u onze mooie kust bewonderen in Noordwijk aan Zee. Natuurlijk kunt u ook heerlijk uitwaaien aan de Kagerplassen in Warmond. Een mooie rondvaart maken over de Kagerplassen? Dit is ook mogelijk De opstapplaatsen Noordwijk en Warmond zijn in een korte tijd bereikbaar.

Het treinstation ligt op 300 meter afstand. Hierdoor bent u in slechts 6 minuten in Leiden, in 19 minuten in Haarlem en in 21 minuten in Den Haag. Ook de bus naar Schiphol, Noordwijk (Binnen & Zee), Sassenheim, Lisse stopt op 200 meter van ons hotel.

Vanuit ons hotel zijn er diverse fietsroutes door de Bollenstreek. Binnen 15 minuten kunt u onze mooie kust bewonderen in Noordwijk Zee, maar u kunt ook heerlijk uitwaaien aan onze mooie Kagerplassen (Warmond). Wilt u een mooie rondvaart maken over de Kagerplassen? Opstapplaatsen zijn zowel in Noordwijk als Warmond in korte tijd bereikbaar.

Keukenhof wandeling

Artikel-NS-Kasteel-Keukenhofwandeling

Routebeschrijving_NS_Kasteel_Keukenhof_wandeling